Профорієнтаційні зустрічі тривають

 У рамках виробничої навчально-виховної педагогічної практики, магістрантки спеціальності 014. Середня освіта (Українська мова і література) проводять профорієнтаційну роботу під керівництвом доцентки кафедри загального та германського мовознавства Валентини Василівни Ґрещук.

Зустріч з одинадцятикласниками Підпечерівського ліцею Івано-Франківської територіальної громади провела Марта Хоменець. Студентка поділилася своїм досвідом навчання на Факультеті філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та розповіла про освітні програми, умови вступу, а також можливості працевлаштування.

Магістрантки Христина Коцюбка та Валентина Сенів розповіли учням 11-Б класу Ліцею №23 ім. Романа Гурика про насичене та захопливе життя студента-філолога, продемонстрували яким оригінальним та творчим є навчання на Факультеті філології. У своїх соцмережах студентки поділилися відеороликом, у якому показали, як відбувалась бесіда.

https://www.facebook.com/100008794003456/videos/434579468417607/

Профорієнтаційні зустрічі активно проводимо не лише в Івано-Франківській, а й у Закарпатській області.
На базі Виноградівської загальноосвітньої школи №1 Виноградівської міської ради Евеліна Кіш провела бесіду з абітурієнтами. Також у форматі онлайн доєднались доцентка кафедри загального та германського мовознавства Валентина Василівна Ґрещук, декан Факультету філології Роман Богданович Голод та викладачі кафедри української літератури.

Сподіваємося побачити майбутніх абітурієнтів у стінах нашого університету на Факультеті філології, де завжди чекають усіх любителів слова.