Наша успішна випускниця

Монастирська Христина Романівна – докторка філософії, постдок Орхуського університету (Данія) (стипендійна програма “Scholars at Risk Ukraine” (SARU) (Данія)).

У 2010 вступила на факультет іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У 2015 р. отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Мова та література (англійська)» та здобула кваліфікацію філолога, викладача англійської, німецької мов та зарубіжної літератури.

У 2016 році вступила на навчання в аспірантуру за спеціальністю 035 Філологія. У 2020 році захистила дисертацію на тему «Мовно-естетичні функції алегорії (на матеріалі україномовного художнього тексту)» (під науковим керівництвом д.філол.н., проф. Кононенка В.І.) у спеціалізованій вченій раді Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника і здобула ступінь доктора філософії.

З вересня 2016 по вересень 2022 – асистент кафедри англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету.

Авторка наукових та науково-методичних публікацій з функційно-семантичного аналізу, медіалінгвістики та гумористичних студій, а також викладачка курсу української мови Beginner’s Ukrainian Орхуського університету (Данія).

«Наш життєвий шлях може бути сповненим злетів, а також падінь і тільки нам вирішувати чи ми готові прийняти виклик і йти до мети. Щиро вдячна університету, а особливо науковому керівникові та рідній кафедрі, за можливість удосконалення та формування як зрілої досвіченої особистості! Ступінь доктора філософії – мій козир».