Підвищення кваліфікації «Бренд науковця та цифровізація освіти»

Доцент кафедри загального та германського мовознавства Олексій ВОРОБЕЦЬ продовжує навчання в рамках підвищення кваліфікації «Бренд науковця та цифровізація освіти» обсягом 8 кредитів ЄКТС/ 240 год, що організовує громадська організація «Інноваційний університет» (https://inun.org.ua/). Основною метою програми є надання знань про формування та просування власного бренду у цифровому освітньому просторі.

Під час ІІ етапу (заочно) реалізована здатність коректно інтерпретувати і експериментувати з різними формами спілкування, презентацією своєї дослідницької діяльності щодо різних цілей та контекстів; формування власного іміджу вченого; здатність розвивати власний імідж та ін.

В рамках вивчення дисципліни «Перекладацький практикум» із магістрами Освітньо-професійної програми «Польська мова і література» експериментували із цифровими технологіями щодо формування іміджу майбутнього вченого, зокрема використали можливості сервісу «єВізитка» – український стартап (https://evizitka.cc/), який є сучасним сервісом для створення, обміну та збереження онлайн візиток, оскільки кожен українець безкоштовно може створити свою онлайн візитку. Здобувачі вищої освіти успішно освоїли усі можливості та переваги цього сервісу і тепер демонструють візитки у смартфоні.