Завершальні акорди практики

Останні дні практики третьокурсників під керівництвом доцентки Валентини Ґрещук Валентини Ґрещук є дуже насиченими. Практиканти зробили черговий важливий крок в успішне педагогічне майбутнє, а також вкотре переконалися, що професія вчителя – це правильний вибір у їхньому житті. Студенти відзначають, що практика залишила по собі море хороших вражень та позитивних емоцій, а також проводять профорієнтаційну роботу, закликаючи майбутніх абітурієнтів до вступу на Факультет філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Соломія Яремко провела свій перший відкритий онлайн-урок з української мови у 8-В класі на тему: «Відокремлені та уточнювальні члени речення». Мар’яна Люльчак також провела онлайн-урок з української мови для гімназистів Вільхівської гімназії Дубівської сільської ради Івано-Франківської област на тему «Займенник: значення займенника, його морфологічні ознаки та синтаксична роль». Студентки висловили вдячність за методичний супровід та корисні поради й відзначили активність та старанність своїх учнів на уроці.

Ольга Перевалова разом зі своїми колегами Юлією Горєєвою та Яриною Ошитко провели профорієнтаційний захід для старшокласників на базі Ліцею №10 Івано-Франківської міської ради. Філологині розповіли абітурієнтам про цікаве навчання на Факультеті філології, його переваги, а також продемонстрували презентацію про яскраве та насичене студентське життя. Учні з цікавістю слухали про навчання й про те, що чекає їх, якщо вони долучаться до студентської філологічної родини. Також бакалаврині залишили покликання на сайт факультету, де абітурієнти зможуть дізнатися більше про все, що їх цікавить, і зазначили, що було надзвичайно цікаво зустрітися з їхніми молодшими колегами і поділитися власними враженнями від навчання.

Назар Запоточний разом з колегами-практикантами провів профорієнтаційний захід для одинадцятикласників Ліцею №7 Івано-Франківської міської ради. “Дякуємо класному керівникові 11 класу Ользі Юріївні Шпакович за те, що протягом цих років навчання змогла прищепити їм любов до Батьківщини, української мови та літератури. Ми розповіли про особливості навчання на нашому факультеті. Одинадцятикласники ознайомилися з інформацією про переваги та унікальні можливості Факультету філології. Ми розповіли їм також про тонкощі навчання на нашому факультеті, вони змогли побачили світлини із нашого насиченого, цікавого, студентського життя. Ми ознайомили випускників із нашими електронними ресурсами, де вони зможуть ще більше дізнатися про наш Факультет та про навчання на ньому в цілому. Сподіваємося, наша інформація сприятиме у виборі майбутньої професії абітурієнта!” – ділиться враженнями Назар.

Вітаємо майбутніх філологів із успішним завершенням практики та бажаємо ще більше натхнення, сумлінної праці та творчих успіхів!