Нові наукові здобутки наших студентів

7 червня 2022 р. відбувся онлайн-захист бакалаврських робіт студентів Факультету філології. Свою роботу на тему “Шляхи збагачення фразеологічного словника учнів на уроках української мови” презентувала Магас Віталія, науковим керівником якої була доцентка кафедри загального та германського мовознавства Валентина Василівна Ґрещук.

Екзаменаційна комісія відзначила актуальність досліджуваних лінгвістичних питань, високий фаховий рівень студентки у підготовці та захисті проєкту та оцінила її на “відмінно”.

“Це мій перший великий успіх на філологічному фронті. Я щиро вдячна за всі методичні поради і скерування в  наукових дослідженнях моїй науковій керівниці Валентині Ґрещук. Ваша віра в мене давала наснагу, бажання розвиватися, перемагати, творити” – ділиться емоціями Віталія Магас.

Своїми враженнями від виробничої навчально-виховної педагогічної практики, яка також проводилась під керівництвом доцентки кафедри Валентини Василівни, поділилася студентка Антоняк Ірина у випуску №8-9 газети “Освітянське слово”  у статті “Навчання студентів-філологів”, де розповіла про досвід роботи з учнями в такі непрості для кожного часи.

“Хочу щиро подякувати редакції газети “Освітянське слово” за публікацію, а також за методичні рекомендації методисту – проф. Василю Васильовичу Ґрещуку” – відгукується Ірина Антоняк.

Щиро вітаємо студентів з успішними науковими досягненнями та бажаємо ще більшої творчої наснаги та мирного неба.